maanantai 11. lokakuuta 2010

Degrowth \,,/ Rock

Kävimme tänään juttelemassa talouskasvusta Radio Rockin aamulähetyksessä. Toimittajina Jussi Heikelä ja Kim Sainio. Alla podcastit Radio Rockin sivuilta.

Disclaimer: Podcastit alkavat mainoksella, joka tulee Radio Rockin sivuilta. Degrowth.fi-projekti ei saa mainoksista tuloja eikä ole osallistunut mainosten valintaan millään tavoin.

Katso osa I:

Flash toistinta ei löytynyt.

Katso osa II:
Flash toistinta ei löytynyt.

3 kommenttia:

 1. Mahtavia toimittajan kielikuvia!
  Lisäksi: "Tehän ottee jotain hippejä" :)

  Värikästä ja virkistävää!

  VastaaPoista
 2. Hih... vanhan hipin sydän lämpenee. Tai en mä oikeesti ihan niin vanha ole. Olen ehdottomasti samaa mieltä tästä, että jokaisen olisi hyvä löytää työ kohtuullisempi elämäntapa, jossa saa toteuttaa omaa itseään monipuolisemmin.
  Mielestäni elämme asiantuntijakulttuuria, jossa pirstoutuneet eri alojen asiantuntijat ovat hidasteena omalle itseohjautuvuudellemme. Tieto ei pääse integroitumaan systeemiseksi viisaudeksi. Tarinat ja myytit kunniaan!

  VastaaPoista
 3. Tänään myös Radio Suomessa (Ajantasa klo 10) keskusteltiin talouskasvusta kriittisesti. Mukana allekirjoittanut ja Jarna Pasanen. Lähetys on ainakin parin päivän ajan kuunneltavissa osoitteessa http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2011/04/ajantasa_1584940.html

  Mahdolliset kuulijapalautteet tulevat ilmeisesti myöhemmin saataville - jäämme mielenkiinnolla odottamaan.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.